B&B De Droomhut

Overnachting boeken bij B&B De Droomhut? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B De Droomhut en boek direct.

B&B De Droomhut is een Bed & Breakfast in Den Hoorn. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Hoorn terwijl je bij B&B De Droomhut verblijft. Op de website van B&B De Droomhut vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft de bed & breakfast genaamd De Droomhut in Den Hoorn, nabij Delft. De B&B ligt op tien minuten fietsen van het centrum van Delft en op loopafstand van de winkels in Den Hoorn. De eigenaren, Aad en Christel van der Drift, hebben de voormalige Boerenleenbank en de naastgelegen beheerderswoning gekocht en na 7 jaar verbouwen een bed & breakfast gerealiseerd in de loods boven hun meubel- en inrichtingsbedrijf. De appartementen hebben een rustieke en sfeervolle inrichting met handgemaakte meubels van natuurlijke materialen. De B&B ligt op de grens tussen het groene en waterrijke gebied Midden Delfland en de stad Delft, waardoor er talloze recreatiemogelijkheden zijn zoals varen, wandelen, fietsen en het bezoeken van theaters en restaurants. Delft staat bekend om zijn Delfts blauw aardewerk en de stad heeft een gezellige sfeer met grachten, historische monumenten en middeleeuwse architectuur.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B De Droomhut, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B De Droomhut? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+De+Droomhut/@51.9990358,4.3307143,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b44c67f30395:0x866b417774a6aecb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9990358!4d4.3307143!16s%2Fg%2F1ts1rdv9?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Hoorn? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Hoorn pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. B&B De Droomhut

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl