B&B de wetenschap

Overnachting boeken bij B&B de wetenschap? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B de wetenschap en boek direct.

B&B de wetenschap is een Bed & Breakfast in Kruisland. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kruisland terwijl je bij B&B de wetenschap verblijft. Op de website van B&B de wetenschap vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast De Wetenschap is een gezellige plek gelegen in de oude pastorie van Kruisland, een dorp in de gemeente Steenbergen in de provincie Noord-Brabant. De B&B biedt fijne kamers met eigen badkamer, een gedeelde huiskamer en een heerlijke tuin met zitjes. Het ontbijt wordt geserveerd met huisgebakken broodjes. Kruisland ligt in de driehoek Rotterdam, Roosendaal en Bergen op Zoom en heeft diverse bezienswaardigheden, waaronder een dorpspomp uit 1891 en twee gemeentelijke monumenten. In de buurt zijn veel kreken te vinden en er zijn twee musea in Kruisland, de Holle roffel en het John Deere museum. Daarnaast zijn er diverse steden in de omgeving, zoals Bergen op Zoom en Roosendaal, die de moeite waard zijn om te ontdekken. De B&B biedt drie geweldige kamers, namelijk Kamer Ornithologie, Kamer Chemie en de Tuinkamer. Er zijn ook verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een huwelijksarrangement en een fietsarrangement.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B de wetenschap, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B de wetenschap? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+de+wetenschap/@51.569053,4.4066629,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4155b2000ad1d:0xb5511b772867ee2c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.569053!4d4.4066629!16s%2Fg%2F11tcw18vkm?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kruisland? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kruisland pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. B&B de wetenschap

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl