B&B Den Haesell

Overnachting boeken bij B&B Den Haesell? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Den Haesell en boek direct.

B&B Den Haesell in Bergambacht

B&B Den Haesell is een Bed & Breakfast in Bergambacht. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergambacht terwijl je bij B&B Den Haesell verblijft. Op de website van B&B Den Haesell vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast den Haesell is een landelijk gelegen accommodatie aan de Lekdijk (West) net buiten Bergambacht. Het biedt een prachtig uitzicht over de polder en de rivier de Lek. De omgeving is ideaal om te wandelen, fietsen of kanoën. Het boerendorp Bergambacht heeft diverse winkels en eetgelegenheden. Bij den Haesell zijn er twee appartementen beschikbaar. Het eerste appartement is een sfeervolle studio met een aparte slaapkamer voor 2 personen. Het tweede appartement bevindt zich in een bijgebouw en heeft een keukentje, badkamer en een eigen terras met een prachtig uitzicht over de weilanden. Beide appartementen hebben een eigen ingang en parkeerplaats.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Den Haesell, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Den Haesell? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Den+Haesell/@51.9169129,4.7596467,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c42ac8fa73d7ff:0x6fc8a4e85d5645fd!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9169129!4d4.7596467!16s%2Fg%2F11b7bzhxpn?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergambacht? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergambacht pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergambacht
  2. B&B Den Haesell

Meer in Bergambacht

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl