B&B Dolce Due

Overnachting boeken bij B&B Dolce Due? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Dolce Due en boek direct.

B&B Dolce Due in Assendelft

B&B Dolce Due is een Bed & Breakfast in Assendelft. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Assendelft terwijl je bij B&B Dolce Due verblijft. Op de website van B&B Dolce Due vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In Assendelft, een historisch lintdorp in de Zaanstreek, ligt Boutique B&B Dolce Due. De B&B is sfeervol ingericht en de eigenaresse, Cynthia Franse, heeft een grote voorliefde voor Italië, Spanje, Frankrijk, Florida, Brocante, de geur van citrus en lavendel, wellness en de nostalgie van de Zaanstreek. De Dorpsstraat van Assendelft is met 7,2 km de langste Dorpsstraat van Nederland en straalt een nostalgische sfeer uit met typisch Zaanse groene huisjes. Binnen een straal van 30 auto minuten zijn er verschillende activiteiten te ondernemen. Reserveren kan online, maar als de gewenste datum niet beschikbaar is, kan er contact worden opgenomen met Cynthia om de mogelijkheden te bespreken. De B&B is te bereiken via de app, telefoon of e-mail. Cynthia hoopt de gasten snel te mogen ontvangen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Dolce Due, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Dolce Due? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Dolce+Due/@52.4674613,4.741431,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5fbfefdeb86f7:0xe76cc7782ec02141!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.4674613!4d4.741431!16s%2Fg%2F11khzlrls6?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Assendelft? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Assendelft pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Assendelft
  2. B&B Dolce Due

Meer in Assendelft

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl