B&B en groepsaccommodatie Boerderij het Stroomdal

Overnachting boeken bij B&B en groepsaccommodatie Boerderij het Stroomdal? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B en groepsaccommodatie Boerderij het Stroomdal en boek direct.

B&B en groepsaccommodatie Boerderij het Stroomdal in Anderen

B&B en groepsaccommodatie Boerderij het Stroomdal is een Vakantieboerderij in Anderen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Anderen terwijl je bij B&B en groepsaccommodatie Boerderij het Stroomdal verblijft. Op de website van B&B en groepsaccommodatie Boerderij het Stroomdal vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Vakantieboerderij. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst gaat over een groepsaccommodatie en bed & breakfast in Drenthe, waar mensen kunnen genieten van een ontspannen verblijf middenin de natuur. De groepsaccommodatie is geschikt voor families en groepen van 10 tot 20 personen. Er zijn ook arrangementen beschikbaar voor verschillende gelegenheden. Daarnaast kan de locatie ook gebruikt worden voor zakelijke doeleinden zoals vergaderingen, teambuilding en workshops. Er worden positieve recensies gegeven over de accommodatie, waarin wordt benadrukt dat het een rustige plek is met prachtige natuur. Gasten hebben genoten van de hottub en sauna, het heerlijke eten en de vriendelijke gastheer en -vrouw. De accommodatie wordt aanbevolen en er is contactinformatie beschikbaar.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B en groepsaccommodatie Boerderij het Stroomdal, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B en groepsaccommodatie Boerderij het Stroomdal? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+en+groepsaccommodatie+Boerderij+het+Stroomdal/@53.001606,6.685974,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8264c24cb026f:0xb63853f53d9b899e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.001606!4d6.685974!16s%2Fg%2F1tf39sgj?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Anderen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Anderen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Anderen
  2. B&B en groepsaccommodatie Boerderij het Stroomdal

Meer in Anderen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl