B&B Hartje Spakenburg

Overnachting boeken bij B&B Hartje Spakenburg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Hartje Spakenburg en boek direct.

B&B Hartje Spakenburg in Bunschoten-Spakenburg

B&B Hartje Spakenburg is een Bed & Breakfast in Bunschoten-Spakenburg. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bunschoten-Spakenburg terwijl je bij B&B Hartje Spakenburg verblijft. Op de website van B&B Hartje Spakenburg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Hartje Spakenburg is gelegen in het centrum van Spakenburg, in het hart van dit oude vissersdorp. Het is geen typische B&B of hotel, maar iets daartussenin. In de buurt bevindt zich de grootste bottervloot ter wereld in de museumhaven. Het dorp heeft nog steeds oude gevels gecombineerd met moderne nieuwbouw. Er zijn leuke winkels, gezellige terrassen, restaurants en musea op loopafstand. Gasten kunnen wandelen door de Arkemheense polder of langs het water, met de boot naar de Eemhof gaan, een bottertour boeken of een onvergetelijke avond beleven in de indrukwekkendste escaperoom ter wereld. Het ontbijt is eenvoudig maar goed en wordt geserveerd in een picknickmand. Koffie, thee, wifi en parkeren zijn gratis. De B&B is onderdeel van een familiebedrijf dat al sinds 1921 bestaat. Het wordt nu gerund door de achterkleindochter en de vrouw van een van de eigenaren. Het adres is De Ziel 7, 3751BT Bunschoten, Nederland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Hartje Spakenburg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Hartje Spakenburg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Hartje+Spakenburg/@52.2524924,5.378959,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c63f2debf6c98f:0xcdb2b509d40d0445!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2524924!4d5.378959!16s%2Fg%2F11nrvvt_w3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bunschoten-Spakenburg? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bunschoten-Spakenburg pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bunschoten-Spakenburg
  2. B&B Hartje Spakenburg

Meer in Bunschoten-Spakenburg

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl