B&B Het Molensteegje

Overnachting boeken bij B&B Het Molensteegje? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Het Molensteegje en boek direct.

B&B Het Molensteegje in Andijk

B&B Het Molensteegje is een Bed & Breakfast in Andijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Andijk terwijl je bij B&B Het Molensteegje verblijft. Op de website van B&B Het Molensteegje vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Molensteegje is een gloednieuwe Bed & Breakfast gelegen in het pittoreske dorp Andijk, Noord-Holland. De B&B bevindt zich aan de Molenweg, vlakbij de West-Friese Omringdijk en biedt een prachtig uitzicht op het water. Gasten kunnen genieten van de rust en het geluid van vogels vanaf de veranda of op de steiger. Het appartement heeft een eigen ingang en tuin, waardoor privacy gegarandeerd is. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf een eenvoudige maaltijd te bereiden. De prijs per nacht is €130, maar er geldt een korting van 10% bij een verblijf van 2 nachten of meer. De B&B biedt onder andere een lekker ontbijt, badsanitaire met handdoeken en toiletartikelen, opgemaakte bedden, fietsen om de omgeving te verkennen, een volledig uitgeruste keuken, gratis parkeergelegenheid, wifi en interactieve tv. Gasten kunnen inchecken tussen 16.00 en 20.00 uur en uitchecken tot 11.00 uur. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De annuleringsvoorwaarden zijn beschikbaar op aanvraag. In de omgeving zijn verschillende restaurants te vinden en er is veel te doen en te zien. Gasten kunnen contact opnemen met de B&B voor meer informatie en om een reservering te maken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Het Molensteegje, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Het Molensteegje? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Het+Molensteegje/@52.739972,5.1923058,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8a586cb70b21f:0x4415283735829a7e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.739972!4d5.1923058!16s%2Fg%2F11trwy_sbk?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Andijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Andijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Andijk
  2. B&B Het Molensteegje

Meer in Andijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl