B&B In den Wijde Koe

Overnachting boeken bij B&B In den Wijde Koe? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B In den Wijde Koe en boek direct.

B&B In den Wijde Koe in Maassluis

B&B In den Wijde Koe is een Bed & Breakfast in Maassluis. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Maassluis terwijl je bij B&B In den Wijde Koe verblijft. Op de website van B&B In den Wijde Koe vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B In den Wijde Koe is een nostalgische bed & breakfast gelegen in het oude centrum van Maassluis. De B&B is gevestigd in een voormalige schuur en biedt twee knusse bed-badkamers op de eerste verdieping, met een kitchenette en woonkamer beneden. In de omgeving van de B&B zijn er leuke winkels, culturele bezienswaardigheden en diverse eetgelegenheden. Vanuit Maassluis zijn steden zoals Delft, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn ook fietsen en boten te huur om de natuur van Midden-Delfland te verkennen. De B&B heeft plaats voor maximaal vier gasten en biedt comfortabele kamers met eigen badkamer. Het verblijf is inclusief ontbijt en de prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. De B&B is rookvrij en huisdiervrij. Reserveringen kunnen worden gedaan via de website en contact kan worden opgenomen via het contactformulier of per e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B In den Wijde Koe, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B In den Wijde Koe? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+In+den+Wijde+Koe/@51.9237917,4.2573636,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c44d2ff4560ccd:0x3fcf4e0e85e60d73!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9237917!4d4.2573636!16s%2Fg%2F11lh2__d8m?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Maassluis? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Maassluis pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Maassluis
  2. B&B In den Wijde Koe

Meer in Maassluis

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl