B&B Logeren bij de burgemeester

Overnachting boeken bij B&B Logeren bij de burgemeester? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Logeren bij de burgemeester en boek direct.

B&B Logeren bij de burgemeester is een Bed & Breakfast in Stad aan 't Haringvliet. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Stad aan 't Haringvliet terwijl je bij B&B Logeren bij de burgemeester verblijft. Op de website van B&B Logeren bij de burgemeester vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In dit artikel wordt de B&B "Logeren bij de burgemeester" in het dorpje Stad aan 't Haringvliet op het eiland Goeree-Overflakkee besproken. De B&B is gevestigd in een voormalige burgemeesterswoning uit 1870 en heeft twee gastenkamers met privé badkamer. Er is ook een gastenkeuken voor gezamenlijk gebruik. Naast het pand is er een oud Motorspuit huisje waar fietsen kunnen worden geplaatst en opgeladen. De B&B ligt dicht bij een wandel- en fietsknooppunt, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor wandel- en fietstochten. Fietsen zijn beschikbaar, ook elektrische fietsen. Daarnaast staat het Haringvliet bekend als een van de beste viswateren en is er in de zomer een strandje aan het Haringvliet.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Logeren bij de burgemeester, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Logeren bij de burgemeester? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Logeren+bij+de+burgemeester/@51.7393442,4.2425342,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c447129c1a8559:0xc11b0ceb712e71f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7393442!4d4.2425342!16s%2Fg%2F11rx1ffxpw?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Stad aan 't Haringvliet? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Stad aan 't Haringvliet pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. B&B Logeren bij de burgemeester

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl