B&B Ons Dijkhuisje

Overnachting boeken bij B&B Ons Dijkhuisje? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Ons Dijkhuisje en boek direct.

B&B Ons Dijkhuisje is een Bed & Breakfast in Noordgouwe. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Noordgouwe terwijl je bij B&B Ons Dijkhuisje verblijft. Op de website van B&B Ons Dijkhuisje vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het dorpje Schuddebeurs in Zeeland staat bekend om zijn vooroorlogse villa's en landhuizen in een bosrijke omgeving. In dit dorp bevindt zich Ons Dijkhuisje, een gerenoveerd dijkhuis dat zowel als vakantiehuis (2-4 personen) en bed & breakfast wordt verhuurd. Het huisje is ideaal voor fietsers die Zeeland willen verkennen, wandelaars die van rust en ruimte houden en strandliefhebbers die gemakkelijk naar de kust kunnen gaan. Ook is het een goede uitvalsbasis voor museumbezoeken in de omgeving. Het dijkhuisje heeft een certificaat van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie en biedt gratis wifi, een fietsenstalling, een privéterras, een open keuken, een slaapkamer, een badkamer en faciliteiten zoals gratis koffie en thee. Gasten kunnen ook duiken in het nabijgelegen Grevelingenmeer, zeilen op een klassieke platbodem en een bezoek brengen aan de grootste wijngaard van Nederland, Wijnhoeve de Kleine Schorre. De eigenaren, Carla en Ronald Huisson, heten gasten van harte welkom in Ons Dijkhuisje.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Ons Dijkhuisje, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Ons Dijkhuisje? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Ons+Dijkhuisje/@51.6744188,3.9439878,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c45f6ea3aa9c33:0x4a5eeb3aa924451a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6744188!4d3.9439878!16s%2Fg%2F11cs5sz03v?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Noordgouwe? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Noordgouwe pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. B&B Ons Dijkhuisje

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl