B & B Oostmolenhoeve

Overnachting boeken bij B & B Oostmolenhoeve? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B & B Oostmolenhoeve en boek direct.

B & B Oostmolenhoeve is een Bed & Breakfast in Goes. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Goes terwijl je bij B & B Oostmolenhoeve verblijft. Op de website van B & B Oostmolenhoeve vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Oostmolenhoeve is een gerenoveerde fruitteelt boerderij gelegen aan de rand van Goes. In de oude schuur bevinden zich de entree en de algemene recreatieruimte, waar gasten kunnen ontbijten en gebruik kunnen maken van faciliteiten zoals een poolbiljart en televisie. Op het terrein achter de hoeve is een terras aanwezig en parkeren kan op eigen terrein. De boerderij biedt 4 tweepersoonskamers met televisie en eigen badkamer, en 2 studio's met afgescheiden slaapkamer, eigen badkamer, keukenblokje en zithoek. Overal is gratis draadloos internet beschikbaar. Goes is een gezellige stad met diverse bezienswaardigheden, zoals een weekmarkt, cafés, restaurants en een autovrij winkelcentrum. De bus stopt voor de deur en er is een mogelijkheid om fietsen te huren. De B&B heeft positieve beoordelingen van gasten en biedt verschillende contactmogelijkheden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B & B Oostmolenhoeve, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B & B Oostmolenhoeve? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B+%26+B+Oostmolenhoeve/@51.4887908,3.9056492,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c462813233397b:0x6a9ec1d8eb89ba5e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4887908!4d3.9056492!16s%2Fg%2F11r8l9pn5?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Goes? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Goes pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. B & B Oostmolenhoeve

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl