B&B Royal Suite

Overnachting boeken bij B&B Royal Suite? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Royal Suite en boek direct.

B&B Royal Suite is een Bed & Breakfast in s-Gravenzande. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van s-Gravenzande terwijl je bij B&B Royal Suite verblijft. Op de website van B&B Royal Suite vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft een luxe bed & breakfast genaamd B&B Royal Suite in 's-Gravenzande. De suite bevindt zich in het centrum van de stad en ligt op minder dan 1000 meter afstand van het strand. Het pand is opgesplitst en de suite op de begane grond heeft een aparte ingang aan de achterzijde. De suite is onbemand en toegang wordt verkregen met behulp van codes in plaats van sleutels. De kamer is voorzien van luxe opties, zoals een bubbelbad met sfeerverlichting, elektrische gordijnen, ledverlichting, een sterrenhemel en een kluis. Daarnaast is er gratis wifi en een flatscreen tv met ingebouwde Chromecast aanwezig. De suite heeft ook een tuin met een loungeset. Het bed & breakfast is gelegen in 's-Gravenzande, een stad in de gemeente Westland. De stad heeft vele restaurants en winkels, en B&B Royal Suite bevindt zich in het centrum. Ten slotte vermeldt de tekst dat de woning corona-proof is gemaakt, waarbij de veiligheid en gezondheid van zowel gasten als eigenaren centraal staan.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Royal Suite, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Royal Suite? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Royal+Suite/@52.0021319,4.1637269,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5ad4fec46a9cd:0x5495554efefe10e0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0021319!4d4.1637269!16s%2Fg%2F11p75qvflp?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in s-Gravenzande? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze s-Gravenzande pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. B&B Royal Suite

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl