Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers

Overnachting boeken bij Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers en boek direct.

Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers is een Hotel in Rockanje. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rockanje terwijl je bij Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers verblijft. Op de website van Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Badhotel Rockanje ligt aan de kust van Voorne-Putten, omringd door duinen en bossen. De locatie is ideaal voor rust- en natuurliefhebbers, met het strand op vijf minuten loopafstand en Rotterdam op drie kwartier rijden. Het hotel heeft een Noord-Amerikaanse lodge stijl en staat bekend om haar goede keuken en gastvrije team. In de zomer kun je genieten van het buitenzwembad en het grote terras, en in de winter is het gezellig bij de open haard in het restaurant. De kamers hebben een sfeervolle lodgestijl en zijn voorzien van moderne details, zoals een bad midden in de kamer. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan voor elk seizoen. De omgeving van Voorne-Putten biedt mooie natuur, historische stadjes en diverse activiteiten zoals wandelen, fietsen, zwemmen en kitesurfen. Het strandhotel is ideaal gelegen voor strandliefhebbers en biedt ook een buitenzwembad en een restaurant met open haard.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Badhotel+Rockanje+%26+Brasserie+Lodgers/@51.877239,4.0542282,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c45407d16e4179:0x47e6f0b283b5bb05!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.877239!4d4.0542282!16s%2Fg%2F1tfr9c3x?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rockanje? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rockanje pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl