Bastion Hotel Almere

Overnachting boeken bij Bastion Hotel Almere? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bastion Hotel Almere en boek direct.

Bastion Hotel Almere in Almere

Bastion Hotel Almere is een Hotel in Almere. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Almere terwijl je bij Bastion Hotel Almere verblijft. Op de website van Bastion Hotel Almere vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Bastion Hotel Almere is een 3-sterrenhotel gelegen vlakbij de afslag van de A6. Het hotel heeft 132 kamers en is gunstig gelegen voor een bezoek aan Almere of Amsterdam. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis fitnessfaciliteiten. Er zijn verschillende kameropties beschikbaar, waaronder de Deluxe Kamer en de Deluxe King Kamer. Het hotel biedt gratis WiFi en heeft een restaurant waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. In de omgeving van Almere zijn er verschillende bezienswaardigheden en activiteiten te doen. Het hotel heeft een rookvrij beleid en huisdieren zijn niet toegestaan. Betalingen kunnen contant of met diverse creditcards worden gedaan. Bij vragen kan contact worden opgenomen met het hotel. Het hotel is gelegen aan de Audioweg 1 in Almere.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bastion Hotel Almere, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bastion Hotel Almere? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bastion+Hotel+Almere/@52.3509306,5.1747237,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6114921a2190b:0x3e896871a6940a6c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3509306!4d5.1747237!16s%2Fg%2F1th5hnlc?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Almere? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Almere pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Almere
  2. Bastion Hotel Almere

Meer in Almere

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl