Bed and Breakfast Apple Pie

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast Apple Pie? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast Apple Pie en boek direct.

Bed and Breakfast Apple Pie in Ammerzoden

Bed and Breakfast Apple Pie is een Bed & Breakfast in Ammerzoden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Ammerzoden terwijl je bij Bed and Breakfast Apple Pie verblijft. Op de website van Bed and Breakfast Apple Pie vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast Apple pie is een gezellige B&B gelegen in het bruisende dorp Ammerzoden. Het biedt parkeermogelijkheid en een afsluitbare carport voor fietsen en motoren. Het gastenverblijf is voorzien van airconditioning en WiFi en is ideaal voor toeristen en zakelijke gasten die op zoek zijn naar comfort en rust. De sfeervolle tuinkamer en de twee slaapkamers op de bovenverdieping zorgen voor een aangenaam verblijf. Bij aankomst worden gasten verwelkomd met appeltaart en Ammeroois likeurtje, en de ontbijttafel is feestelijk gedekt. Reserveren kan vanaf 2 nachten, behalve voor zakenrelaties en bijzondere omstandigheden. Gasten hebben lovende woorden over hun verblijf en de gastvrijheid van de eigenaresse, Mieke Boelen-van den Oord. De contactgegevens van de B&B zijn te vinden op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast Apple Pie, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Apple Pie? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+Apple+Pie/@51.7476335,5.2242719,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6f288b0f70031:0x45ff8843659c13d2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7476335!4d5.2242719!16s%2Fg%2F11cjk8g2pv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Ammerzoden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Ammerzoden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Ammerzoden
  2. Bed and Breakfast Apple Pie

Meer in Ammerzoden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl