Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht en boek direct.

Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht in Barendrecht

Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht is een Bed & Breakfast in Barendrecht. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Barendrecht terwijl je bij Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht verblijft. Op de website van Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast De Vijf Bees is gelegen aan de rand van Barendrecht, op steenworp afstand van Rotterdam. De B&B biedt accommodatie zonder ontbijt voor 75 euro per nacht voor één persoon, inclusief toeristenbelasting en gratis koffie/thee. Voor vrijdagnacht en zaterdagnacht gelden hogere tarieven van 95 euro per nacht. Ontbijt kan apart gereserveerd worden voor 15 euro per persoon. De B&B heeft een gratis parkeerplaats en een laadpaal voor elektrische auto's. In de omgeving zijn er mogelijkheden voor fietsen, kanoën en wandelen in de Hoekse Waard, evenals het verkennen van Rotterdam en de nabijgelegen natuurgebieden. Voor reserveringen en meer informatie kan er contact opgenomen worden via telefoon of e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+Bets+Bredenhoff+Barendrecht/@51.8576863,4.5194266,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4322cd319a819:0x87ff2f8bdda8de13!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8576863!4d4.5194266!16s%2Fg%2F11b745trjr?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Barendrecht? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Barendrecht pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Barendrecht
  2. Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht

Meer in Barendrecht

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl