Bed and Breakfast De Polder

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast De Polder? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast De Polder en boek direct.

Bed and Breakfast De Polder in IJzendijke

Bed and Breakfast De Polder is een Bed & Breakfast in IJzendijke. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van IJzendijke terwijl je bij Bed and Breakfast De Polder verblijft. Op de website van Bed and Breakfast De Polder vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In het zuidelijkste deel van Zeeland, tussen IJzendijke en Turkeye, ligt Bed and Breakfast de Polder. Deze woonboerderij is onlangs aangepast aan de moderne eisen. De B&B heeft 3 comfortabele en schone kamers waar u in alle rust kunt verblijven. Er is voldoende parkeergelegenheid en een overdekte fietsenstalling. De gastenkamers zijn voorzien van luxe bedden, een eigen badkamer, TV en draadloos internet. Vanuit de kamer heeft u een prachtig uitzicht over het poldergebied. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de rust en ruimte, een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt met Zeeuwse specialiteiten. De B&B ligt midden in de polder, vlakbij de Belgische grens. De omgeving biedt mogelijkheden om te wandelen, fietsen of de nabijgelegen dorpjes en Belgische steden zoals Gent en Brugge te verkennen. Voor vragen, wensen of reserveringen kunt u contact opnemen. U bent van harte welkom in B&B de Polder.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast De Polder, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast De Polder? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+De+Polder/@51.3087902,3.5907026,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c49dd6a65b4253:0xf4298d37a36b8c67!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3087902!4d3.5907026!16s%2Fg%2F11fm8c1rdk?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in IJzendijke? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze IJzendijke pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. IJzendijke
  2. Bed and Breakfast De Polder

Meer in IJzendijke

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl