Bed and Breakfast De Pothaar

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast De Pothaar? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast De Pothaar en boek direct.

Bed and Breakfast De Pothaar in Bathmen

Bed and Breakfast De Pothaar is een Bed & Breakfast in Bathmen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bathmen terwijl je bij Bed and Breakfast De Pothaar verblijft. Op de website van Bed and Breakfast De Pothaar vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In deze tekst wordt aangekondigd dat er Lakenvelder vlees te koop is op de boerderij De Pothaar. Daarnaast wordt er informatie gegeven over het boerderijmuseum op de locatie, waar feesten en vergaderingen kunnen worden gehouden. Ook is het mogelijk om te overnachten in de boerderijkamers of met een camper op het erf. Op het ruime erf kunnen verschillende activiteiten worden gedaan, zoals wandelen, varen en genieten op het terras. Verder wordt er boerderij- en erfgoededucatie aangeboden, waarbij men kan leren over het leven van de Lakenvelders en de geschiedenis van de Oude Schipbeek. Ten slotte wordt vermeld dat De Pothaar ook een trouwlocatie is, waarbij de mogelijkheid bestaat om na de ceremonie weg te varen over de Oude Schipbeek.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast De Pothaar, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast De Pothaar? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+De+Pothaar/@52.2541875,6.3728139,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7f214db1ba673:0x3535b563a3ad4e7b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2541875!4d6.3728139!16s%2Fg%2F1tdg2g94?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bathmen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bathmen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bathmen
  2. Bed and Breakfast De Pothaar

Meer in Bathmen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl