Bed and Breakfast de WoerdT

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast de WoerdT? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast de WoerdT en boek direct.

Bed and Breakfast de WoerdT in Altforst

Bed and Breakfast de WoerdT is een Bed & Breakfast in Altforst. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Altforst terwijl je bij Bed and Breakfast de WoerdT verblijft. Op de website van Bed and Breakfast de WoerdT vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In het kleine dorpje Altforst bevindt zich bed and breakfast de WoerdT, gelegen in het land van Maas en Waal. De oude koeienstal is verbouwd tot een luxe boutique hotel met de gastvrijheid van een bed and breakfast. De WoerdT is een uitstekend startpunt voor lange wandelingen, fietstochten en winkelen in nabijgelegen steden zoals Nijmegen en Den Bosch. De bed and breakfast biedt bourgondische gastvrijheid, rust en een prachtige waterrijke omgeving. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, toilet en privé terras. Daarnaast biedt de WoerdT een biologisch streekgebonden ontbijt, wellnessfaciliteiten, een tuin, parkeergelegenheid en een gemeenschappelijke ruimte met een lounge hoek en bar. Ook zijn er diverse activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving, en ligt de bed and breakfast centraal tussen de steden Nijmegen, Den Bosch, Tiel en Arnhem.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast de WoerdT, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast de WoerdT? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@51.8513309,5.5507301,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c6ffb8c5f56b17:0xa1296e8fc1aa64da?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Altforst? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Altforst pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Altforst
  2. Bed and Breakfast de WoerdT

Meer in Altforst

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl