Bed and Breakfast SeaYou

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast SeaYou? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast SeaYou en boek direct.

Bed and Breakfast SeaYou in Monster

Bed and Breakfast SeaYou is een Bed & Breakfast in Monster. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Monster terwijl je bij Bed and Breakfast SeaYou verblijft. Op de website van Bed and Breakfast SeaYou vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B SeaYou is een knusse Bed and Breakfast gelegen in het dorpje Monster, vlak achter de duinen van de Noordzeekust. De B&B biedt twee kamers aan, elk met een eigen badkamer. Gasten kunnen genieten van een lekker ontbijt in de ontbijtruimte. Er zijn gratis parkeerplekken, wifi en tv beschikbaar. Het is mogelijk om de kamers te boeken voor minimaal 2 nachten en zowel voor 2 personen als voor individueel gebruik. De eigenaren, Mike en Yvonne Stikkelorum, zijn gastvrije mensen die uitkijken naar het verblijf van hun gasten. In de omgeving van de B&B zijn er verschillende bezienswaardigheden, zoals de Molen Monster, het strand van Monster, Scheveningen en Den Haag. Op het strand van Monster kunnen gasten genieten van de zee en zijn er mogelijkheden voor sportieve activiteiten zoals surfen en kitesurfen. De B&B is ook een goede uitvalsbasis voor fietsers, wandelaars en hardlopers. Den Haag en Scheveningen liggen op korte afstand en zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met B&B SeaYou.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast SeaYou, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast SeaYou? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+SeaYou/@52.0302068,4.1776437,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5ad562f54c2e9:0x8aeeb1fd3e7387e1!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0302068!4d4.1776437!16s%2Fg%2F11j3t97q2p?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Monster? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Monster pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Monster
  2. Bed and Breakfast SeaYou

Meer in Monster

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl