Bed & Breakfast Alteveer Buiten

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast Alteveer Buiten? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast Alteveer Buiten en boek direct.

Bed & Breakfast Alteveer Buiten in Alteveer

Bed & Breakfast Alteveer Buiten is een Bed & Breakfast in Alteveer. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Alteveer terwijl je bij Bed & Breakfast Alteveer Buiten verblijft. Op de website van Bed & Breakfast Alteveer Buiten vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft de karakteristieke en duurzame gastenkamers in Alteveer, Groningen. De kamers bevinden zich in een verbouwde landbouwschuur en zijn van alle comfort voorzien, inclusief eigen toegang, vloerverwarming en sanitair. De elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen en de woning wordt verwarmd door een warmtepomp. Er is ook een oplaadpunt voor elektrische auto's beschikbaar. De gasten kunnen genieten van de grote tuin en verschillende terrassen. De gastenkamers bieden goede wifi, televisie, de mogelijkheid om te dineren op aanvraag, ontbijt- en lunchpakketten, en fietsverhuur. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast Alteveer Buiten, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Alteveer Buiten? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+Alteveer+Buiten/@53.0539174,7.0206284,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b7cf934b956f2f:0x9630f93c5a01a217!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0539174!4d7.0206284!16s%2Fg%2F11fj6mnzmg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Alteveer? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Alteveer pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Alteveer
  2. Bed & Breakfast Alteveer Buiten

Meer in Alteveer

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl