Bed & Breakfast 'Catherina Hoeve

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast 'Catherina Hoeve? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast 'Catherina Hoeve en boek direct.

Bed & Breakfast 'Catherina Hoeve in Burgerbrug

Bed & Breakfast 'Catherina Hoeve is een Bed & Breakfast in Burgerbrug. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Burgerbrug terwijl je bij Bed & Breakfast 'Catherina Hoeve verblijft. Op de website van Bed & Breakfast 'Catherina Hoeve vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast Catherine Hoeve is een curiositeiten bed en breakfast gelegen in Burgerbrug, Noord-Holland. De B&B is volledig gerenoveerd en heeft een prachtige cottage-tuin met twee terrassen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee tweepersoonskamers met elk een douche en wastafel, en er is een toilet in de hal. Op de begane grond is er een lounge waar gasten kunnen ontspannen en genieten van koffie of thee. De hele B&B heeft een sfeervolle curiosa inrichting. Gasten kunnen ook gebruikmaken van de veranda in de tuin voor het ontbijt. Reserveringen kunnen worden gemaakt via de contactgegevens op de website van de B&B.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast 'Catherina Hoeve, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast 'Catherina Hoeve? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+'Catherina+Hoeve/@52.7481718,4.7027795,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf5a8e3b609751:0x7e8b59b98aa124dc!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.7481718!4d4.7027795!16s%2Fg%2F1tj1ls4x?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Burgerbrug? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Burgerbrug pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Burgerbrug
  2. Bed & Breakfast 'Catherina Hoeve

Meer in Burgerbrug

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl