Bed & Breakfast de Boerderij Albergen

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast de Boerderij Albergen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast de Boerderij Albergen en boek direct.

Bed & Breakfast de Boerderij Albergen in Albergen

Bed & Breakfast de Boerderij Albergen is een Bed & Breakfast in Albergen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Albergen terwijl je bij Bed & Breakfast de Boerderij Albergen verblijft. Op de website van Bed & Breakfast de Boerderij Albergen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed and breakfast de Boerderij in Albergen biedt gratis WiFi en gasten kunnen genieten van gratis fietsen, een gedeelde lounge en een tuin. De accommodatie heeft gratis parkeergelegenheid en de gastvrouw is Margriet Huisken. De B&B is gelegen in Albergen, Nederland, en er zijn verschillende nabijgelegen plaatsen zoals Fleringen, Geesteren en Haarle. Gasten laten positieve beoordelingen achter over de accommodatie en prijzen vooral de goede service, het comfort en het heerlijke ontbijt. Het is wel aan te raden om eigen vervoer te hebben, omdat de B&B wat afgelegen is.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast de Boerderij Albergen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast de Boerderij Albergen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+de+Boerderij+Albergen/@52.3588122,6.7265815,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b805eb05003375:0x35ef98b113faefc3!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3588122!4d6.7265815!16s%2Fg%2F1v9gj1t9?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Albergen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Albergen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Albergen
  2. Bed & Breakfast de Boerderij Albergen

Meer in Albergen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl