Bed & Breakfast De Donk

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast De Donk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast De Donk en boek direct.

Bed & Breakfast De Donk in Brandwijk

Bed & Breakfast De Donk is een Bed & Breakfast in Brandwijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Brandwijk terwijl je bij Bed & Breakfast De Donk verblijft. Op de website van Bed & Breakfast De Donk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B De Donk is een bed & breakfast gelegen in een landelijke omgeving aan het water. Ze bieden nieuwe, comfortabele tuinkamers met eigen entree, terras en badkamer. Gasten kunnen genieten van de vergezichten over polder en natuurgebied De Donkse Laagten en activiteiten zoals varen, zwemmen en vissen. Fietsen en een kajak zijn gratis beschikbaar. In de omgeving zijn er verschillende bezienswaardigheden zoals de molens van Kinderdijk, de Avonturenboerderij in Groot Ammers en zilverstad Schoonhoven. Grotere steden zoals Dordrecht en Rotterdam zijn binnen 20 minuten met de auto te bereiken. Het ontbijt kan genuttigd worden in de sfeervolle ontbijtruimte/lounge of op het terras. B&B De Donk is ideaal voor gasten die willen ontspannen en nieuwe energie willen opdoen in een prachtige omgeving.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast De Donk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Donk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+De+Donk/@51.8939685,4.7865515,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6802797378961:0xb9b6c372c79aa080!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8939685!4d4.7865515!16s%2Fg%2F11gg9bzjcy?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Brandwijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Brandwijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Brandwijk
  2. Bed & Breakfast De Donk

Meer in Brandwijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl