Bed & Breakfast De Kandelaar

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast De Kandelaar? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast De Kandelaar en boek direct.

Bed & Breakfast De Kandelaar in Biddinghuizen

Bed & Breakfast De Kandelaar is een Bed & Breakfast in Biddinghuizen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Biddinghuizen terwijl je bij Bed & Breakfast De Kandelaar verblijft. Op de website van Bed & Breakfast De Kandelaar vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft een melkvee- en akkerbouwbedrijf met een Bed & Breakfast in Biddinghuizen, Flevoland. De kamers zijn ruim en hebben een eigen douche en wc. Er zijn verschillende kamers beschikbaar, waaronder 3 tweepersoonskamers en 1 zespersoons familiekamer. Daarnaast is er de mogelijkheid om vergaderingen en lezingen te houden op de locatie. Er is een terras waar gasten kunnen genieten van de rust en ruimte van het platteland. Het bedrijf biedt ook rondleidingen aan. Er is een melktap en boerderij-automaat waar verse en onbewerkte producten zoals melk, aardappels, kaas en uien verkrijgbaar zijn. De Kandelaar heeft een uitstekend kwaliteitsniveau en is beoordeeld met vier tulpen als Bed & Breakfast. Het contactadres is Hoekwantweg 7-11 in Biddinghuizen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast De Kandelaar, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Kandelaar? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+De+Kandelaar/@52.4476755,5.6182994,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c62e8f45fe3095:0x8f0b77bcbece93a2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.4476755!4d5.6182994!16s%2Fg%2F1tctk_cm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Biddinghuizen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Biddinghuizen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Biddinghuizen
  2. Bed & Breakfast De Kandelaar

Meer in Biddinghuizen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl