Bed & Breakfast De Smousenhoek

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast De Smousenhoek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast De Smousenhoek en boek direct.

Bed & Breakfast De Smousenhoek is een Bed & Breakfast in Ouddorp. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Ouddorp terwijl je bij Bed & Breakfast De Smousenhoek verblijft. Op de website van Bed & Breakfast De Smousenhoek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Smousenhoek in Ouddorp aan Zee biedt zowel een Bed & Breakfast als een vakantiehuis aan. De accommodatie bevindt zich in een verbouwde boerderij uit 1872 en ligt op loopafstand van de dorpskern en de stranden. De Bed & Breakfast heeft kamers op de eerste en tweede verdieping en biedt een rustige plek voor zowel recreatieve als zakelijke bezoekers. Het vakantiehuis heeft 4 slaapkamers, een ruime woonkeuken en een gezellige zitkamer, en bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van de boerderij. Buiten is er een grote tuin met zitjes en uitzicht op de kippen. Ouddorp is een populaire badplaats met mooie duinlandschappen en brede stranden, en het gezellige centrum met restaurants en winkels bevindt zich op loopafstand. In de omgeving zijn er verschillende activiteiten mogelijk, zoals watersporten op de Brouwersdam en een bezoek aan zeehondenopvang A Seal. Ook is er jaarlijks het muziekfestival Concert at Sea. Het VVV in Ouddorp en de website ouddorp.nl bieden meer informatie over de omgeving.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast De Smousenhoek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Smousenhoek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+De+Smousenhoek/@51.8062324,3.933742,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f80d16e31dd1:0x5b8f73196663e9a4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8062324!4d3.933742!16s%2Fg%2F119v_3tfl?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Ouddorp? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Ouddorp pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bed & Breakfast De Smousenhoek

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl