Bed & Breakfast - Landleven

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast - Landleven? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast - Landleven en boek direct.

Bed & Breakfast - Landleven is een Bed & Breakfast in Hellevoetsluis. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Hellevoetsluis terwijl je bij Bed & Breakfast - Landleven verblijft. Op de website van Bed & Breakfast - Landleven vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast - Landleven is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens volgens hun privacyverklaring. Ze verwerken persoonsgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, en andere gegevens die actief door de gebruiker worden verstrekt. Ze verzamelen geen gegevens van bezoekers jonger dan 16 jaar zonder toestemming van ouders of voogd. De persoonsgegevens worden verwerkt voor doeleinden zoals het afhandelen van betalingen, communicatie met klanten, informeren over wijzigingen en het leveren van goederen en diensten. De website analyseert het gedrag van gebruikers om de website te verbeteren. Persoonsgegevens worden zeven jaar bewaard en worden gedeeld met derden wanneer dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. De website maakt gebruik van technische en functionele cookies, die geen inbreuk maken op de privacy. Gebruikers hebben het recht om hun persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen, of om bezwaar te maken tegen de verwerking. Ze kunnen ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Bed & Breakfast - Landleven neemt maatregelen om gegevens te beveiligen en gebruikers kunnen contact opnemen met de klantenservice bij vermoedens van misbruik.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast - Landleven, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast - Landleven? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+-+Landleven/@51.8680453,4.1514892,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c45203e8c8d45f:0xfe9030e416c35be9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8680453!4d4.1514892!16s%2Fg%2F11h4ydg00t?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Hellevoetsluis? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Hellevoetsluis pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bed & Breakfast - Landleven

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl