Ben in Broek

Overnachting boeken bij Ben in Broek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Ben in Broek en boek direct.

Ben in Broek in Benningbroek

Ben in Broek is een Bed & Breakfast in Benningbroek. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Benningbroek terwijl je bij Ben in Broek verblijft. Op de website van Ben in Broek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In Benningbroek, tussen de dorpen Midwoud, Oostwoud en Nibbixwoud, ligt een stolpboerderij genaamd Ben in Broek. Deze boerderij biedt twee gastenverblijven in een groene omgeving, evenals een ruimte op de bovenverdieping voor vergaderingen en bijeenkomsten. Daarnaast heeft de boerderij een prachtige tuin waar diverse activiteiten kunnen worden gevierd. De tuin heeft vele zitplekken en biedt een gastvrije sfeer. De locatie is ideaal om te genieten van het buitenleven, met fruit uit eigen tuin en uitzicht over de landerijen. Er zijn ook twee glazen huisjes geplaatst voor gebruik bij koeler weer. Het doel van Ben in Broek is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van deze betoverende locatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Ben in Broek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Ben in Broek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Ben+in+Broek/@52.7052104,5.0556076,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8ae9681686f03:0x76ba3593aacc7ff!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.7052104!4d5.0556076!16s%2Fg%2F11cs6kygh7?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Benningbroek? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Benningbroek pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Benningbroek
  2. Ben in Broek

Meer in Benningbroek

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl