BenB Op de Vleet

Overnachting boeken bij BenB Op de Vleet? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van BenB Op de Vleet en boek direct.

BenB Op de Vleet is een Bed & Breakfast in Wouwse Plantage. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Wouwse Plantage terwijl je bij BenB Op de Vleet verblijft. Op de website van BenB Op de Vleet vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Op de Vleet is een gezellige en sfeervolle B&B gelegen in de Wouwse Plantage. Het vrijstaande huisje van ongeveer 45m² is van alle gemakken voorzien, zoals een comfortabel 2-persoonsbed, een eigen kitchenette, eigen sanitair en een gezellige eethoek. Er is geen mogelijkheid om zelf te koken, maar opwarmen is wel mogelijk. Het huisje beschikt over een terras met meubilair en een eigen BBQ. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan. Het ontbijt kan optioneel bijgeboekt worden en wordt aan de deur van het huisje gebracht. De B&B biedt gratis parkeergelegenheid, WiFi en faciliteiten zoals een zitgedeelte bij de houtkachel en overdekte fietsenstallingen. De omgeving biedt de mogelijkheid om te wandelen en te fietsen. De B&B hanteert annuleringsvoorwaarden en neemt extra maatregelen vanwege COVID-19. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Diana Aarts-van Diesen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van BenB Op de Vleet, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij BenB Op de Vleet? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/BenB+Op+de+Vleet/@51.4592172,4.3922244,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c41224a763ffff:0x6fedca2c97f84d2e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4592172!4d4.3922244!16s%2Fg%2F11n24dyx1x?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Wouwse Plantage? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Wouwse Plantage pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. BenB Op de Vleet

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl