Aan de groene Zoom

Overnachting boeken bij Aan de groene Zoom? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Aan de groene Zoom en boek direct.

Aan de groene Zoom is een Bed & Breakfast in Wouwse Plantage. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Wouwse Plantage terwijl je bij Aan de groene Zoom verblijft. Op de website van Aan de groene Zoom vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom bij Aande Groene Zoom, een bed and breakfast gelegen in het landelijke grensgebied tussen Bergen-op-Zoom en Roosendaal. Onze kamers zijn te boeken voor €95 per nacht inclusief ontbijt. Daarnaast bieden wij ook een woonschuur voor 5 personen aan voor €190 per nacht, waarbij het ontbijt niet inbegrepen is maar wel beschikbaar is voor €15 per persoon. Bij een langer verblijf is het ook mogelijk om ons natuurhuisje te huren, inclusief twee slaapkamers, een keukentje en een zwemvijver. Wij bieden ook faciliteiten zoals douche en bad, handdoeken en een haardroger, wifi en fietsverhuur. Daarnaast verzorgen wij een uitgebreid ontbijt met onder andere verse croissants, broodjes, kaas, ham, fruit en een vers gekookt eitje. Onze B&B bevindt zich op het kruispunt van verschillende wandelpaden en fietsroutes in de natuur, en biedt ook mogelijkheden voor paardenliefhebbers. Daarnaast organiseren wij verschillende workshops op onze stilteplek, zoals kennismaking met 'natural horsemanship', weerbaarheidstraining voor jongeren en dansmeditatie voor vrouwen. Onze locatie is Hollandsedreef 10 in Wouwse Plantage.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Aan de groene Zoom, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Aan de groene Zoom? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Aan+de+groene+Zoom/@51.4636521,4.4249569,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c41199e423b68d:0xa9c916ccc5ba1364!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4636521!4d4.4249569!16s%2Fg%2F11dybf7gkk?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Wouwse Plantage? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Wouwse Plantage pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Aan de groene Zoom

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl