Benedensas

Overnachting boeken bij Benedensas? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Benedensas en boek direct.

Benedensas in De Heen

Benedensas is een Brasserie in De Heen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Heen terwijl je bij Benedensas verblijft. Op de website van Benedensas vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Brasserie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Beneden Sas is een bijzondere plek waar natuur en historie samenkomen. In het oude schippershuis kunnen bezoekers genieten van heerlijke gerechten met uitzicht op het water en de monumentale sluis. Daarnaast is Beneden Sas ook een officiële trouwlocatie waar feesten op een eigen eilandje mogelijk zijn. Overnachten kan in een vakantiehuis aan het water, op een kampeervlot of camperplaats. Beneden Sas is een familiebedrijf dat wordt gerund door de broers Robbert en Jeroen Akkermans, die een passie hebben voor deze bijzondere plek. De contactinformatie en openingstijden zijn te vinden op de website van Beneden Sas.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Benedensas, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Benedensas? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Benedensas/@51.625694,4.25553,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c441c0e827efb7:0x9f5e607fa1f47691!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.625694!4d4.25553!16s%2Fg%2F121y4_xq?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Heen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Heen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Heen
  2. Benedensas

Meer in De Heen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl