Het Hart van Alem

Overnachting boeken bij Het Hart van Alem? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Het Hart van Alem en boek direct.

Het Hart van Alem in Alem

Het Hart van Alem is een Bed & Breakfast in Alem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Alem terwijl je bij Het Hart van Alem verblijft. Op de website van Het Hart van Alem vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Hart van Alem is een Boutique Bed & Breakfast gelegen in natuurgebied de Bommelerwaard. In het voormalige veerhuis zijn er 5 sfeervolle kamers en 1 suite beschikbaar, ideaal voor vrienden en families. Gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de landerijen en struinroutes door de Bommelse Uiterwaarden. Het is een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de omgeving. Marjolein & Freek, de eigenaren, zijn dol op koken en zullen regelmatig het restaurant en terras openen. Daarnaast is de locatie ook beschikbaar voor (zakelijke) meetings, evenementen en privé etentjes. Het pand waarin de Bed & Breakfast is gevestigd is een monumentaal pand van 225 jaar oud. Het Hart van Alem ligt centraal in Nederland en is een goede uitvalsbasis om Noord-Brabant en Gelderland te ontdekken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Het Hart van Alem, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Het Hart van Alem? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Het+Hart+van+Alem/@51.7888133,5.3391554,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6f11c2c54c8e9:0xd5531d2b9e283850!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7888133!4d5.3391554!16s%2Fg%2F1tgnwfqv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Alem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Alem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Alem
  2. Het Hart van Alem

Meer in Alem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl