BoerenBed - TaarTenTuin

Overnachting boeken bij BoerenBed - TaarTenTuin? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van BoerenBed - TaarTenTuin en boek direct.

BoerenBed - TaarTenTuin in Aarlanderveen

BoerenBed - TaarTenTuin is een Boerderijverblijf in Aarlanderveen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Aarlanderveen terwijl je bij BoerenBed - TaarTenTuin verblijft. Op de website van BoerenBed - TaarTenTuin vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Boerderijverblijf. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

TaarTenTuin is een bijzondere boerderij in Aarlanderveen, Zuid-Holland. Op deze boerderij lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Anton en Marisca zorgen met plezier voor de boerderijdieren en de tenthuisjes op het terrein bieden een prachtig uitzicht over het waterrijke landschap. Op de boerderij kun je de dag beginnen met verse eitjes uit het kippenhok en een heerlijk ontbijt. Daarna kun je helpen met het voeren van de dieren, waaronder lammetjes in het voorjaar, en een ritje maken op de pony. Kinderen kunnen spelen, roeien of in het water springen. Daarnaast kun je een bootje of kano huren om het water op te gaan en moerasvogels te spotten. De boerderij ligt onder het zeeniveau en is omringd door bloemrijke slootkanten. Op de boerderij zijn er ook verschillende dieren zoals schapen, kippen, konijnen, lammetjes, varkens en koeien. Er is een boerderijwinkeltje en een pizza-oven, maar honden zijn niet welkom. Je kunt ook je elektrische auto opladen met een eigen verloopstekker.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van BoerenBed - TaarTenTuin, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij BoerenBed - TaarTenTuin? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/BoerenBed+-+TaarTenTuin/@52.1202778,4.7519444,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5d9becfb0a8bb:0x269726d270e6e057!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1202778!4d4.7519444!16s%2Fg%2F11bx5pk58c?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Aarlanderveen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Aarlanderveen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Aarlanderveen
  2. BoerenBed - TaarTenTuin

Meer in Aarlanderveen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl