Boerenkiel Vakantiehuisjes

Overnachting boeken bij Boerenkiel Vakantiehuisjes? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boerenkiel Vakantiehuisjes en boek direct.

Boerenkiel Vakantiehuisjes in De Kiel

Boerenkiel Vakantiehuisjes is een Vakantiewoningverhuur in De Kiel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Kiel terwijl je bij Boerenkiel Vakantiehuisjes verblijft. Op de website van Boerenkiel Vakantiehuisjes vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Vakantiewoningverhuur. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Boerenkiel Vakantiehuisjes biedt 6 heerlijke vakantieverblijven op een kleinschalig vakantieparkje in Drenthe. De huisjes, waaronder Villa Boerenkiel, De Weide, De Akker, De Bats, De Riek en De Ploeg, bevinden zich in een prachtige bosrijke omgeving waar je volledig tot rust kunt komen. Daarnaast kun je nu profiteren van last-minute korting. De locatie van de vakantiehuisjes is gunstig gelegen tussen belangrijke plaatsen, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor uitstapjes. In de nabije omgeving zijn er ook verschillende activiteiten te doen, zoals de Fiets 4 daagse, het wieler evenement Gouden Pijl 2023 in Emmen en de Reuze(n)fair in het Openluchtmuseum Ellert en Brammert. Voor meer informatie over de huisjes of voor andere vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Boerenkiel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boerenkiel Vakantiehuisjes, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boerenkiel Vakantiehuisjes? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boerenkiel+Vakantiehuisjes/@52.8615737,6.7472532,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b7dfdc69144b0b:0xba031821f2d9cc4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.8615737!4d6.7472532!16s%2Fg%2F1jkvwgltv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Kiel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Kiel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Kiel
  2. Boerenkiel Vakantiehuisjes

Meer in De Kiel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl