Boutique B&B De Vluchtweg

Overnachting boeken bij Boutique B&B De Vluchtweg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique B&B De Vluchtweg en boek direct.

Boutique B&B De Vluchtweg in Baaiduinen

Boutique B&B De Vluchtweg is een Bed & Breakfast in Baaiduinen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Baaiduinen terwijl je bij Boutique B&B De Vluchtweg verblijft. Op de website van Boutique B&B De Vluchtweg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Boutique Bed & Breakfast "de Vluchtweg" is een luxe accommodatie gelegen in het midden van het eiland Terschelling. De B&B beschikt over zes ruime kamers met comfortabele bedden en biedt privacy, rust en ruimte. Het ontbijt kan worden genoten in de ontbijtzaal of op het terras en er zijn faciliteiten zoals een koelkast, koffie- en theefaciliteiten en een eettafel aanwezig op de kamers. Voor het huren van fietsen kan er contact worden opgenomen met lokale fietsverhuurders. Daarnaast is er een speciale wandeling genaamd "Joon" beschikbaar, waarbij deelnemers onder begeleiding van een gids het duinlandschap van Oosterend kunnen verkennen. De eigenaren, Karin en Rutger, hebben jarenlange ervaring in de horeca en streven ernaar om gasten een prettig en welkom verblijf te bieden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique B&B De Vluchtweg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique B&B De Vluchtweg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+B%26B+De+Vluchtweg/@53.3781689,5.2749935,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c92551060ea18d:0x2e40c9951b5ae6e7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.3781689!4d5.2749935!16s%2Fg%2F11h4gq7p5_?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Baaiduinen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Baaiduinen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Baaiduinen
  2. Boutique B&B De Vluchtweg

Meer in Baaiduinen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl