Boutique Hotel Cordial

Overnachting boeken bij Boutique Hotel Cordial? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel Cordial en boek direct.

Boutique Hotel Cordial is een Hotel in Oss. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Oss terwijl je bij Boutique Hotel Cordial verblijft. Op de website van Boutique Hotel Cordial vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het restaurant is tijdelijk gesloten, maar binnenkort zal er een nieuwe brasserie worden geopend. In de tussentijd kunnen gasten wel gebruik maken van de hotelkamers. Het hotel, genaamd Boutique Hotel Cordial, is gevestigd op de locatie van de voormalige tapijtfabriek Bergoss. Het hotel heeft twaalf designkamers die luxe uitstralen door de smaakvolle materialen en ingetogen tinten. Het hotel is gelegen aan de rand van de Maashorst, het grootste natuurgebied van Noord-Brabant, en is een geliefde plek voor diverse uitjes. Het hotel is ook geschikt voor zakelijke gasten en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De kamers zijn voorzien van alle luxe en het hotel biedt ook ontbijt en extra verwennerijen aan. Het restaurant is tijdelijk gesloten, maar gasten kunnen contact opnemen voor reserveringen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel Cordial, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Cordial? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+Cordial/@51.7678233,5.5282738,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6fc5e97891611:0xc5471fdd90660e6a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7678233!4d5.5282738!16s%2Fm%2F0qr_2dx?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Oss? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Oss pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boutique Hotel Cordial

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl