Boutique Hotel Le Theatre

Overnachting boeken bij Boutique Hotel Le Theatre? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel Le Theatre en boek direct.

Boutique Hotel Le Theatre is een Hotel in Maastricht. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Maastricht terwijl je bij Boutique Hotel Le Theatre verblijft. Op de website van Boutique Hotel Le Theatre vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Boutique Hotel Le Theatre is een uitnodigend hotel in hartje Maastricht, gelegen aan het Vrijthof. Het hotel heeft een stijlvol art-deco-interieur en biedt moderne comfortabele kamers. Het hotel beschikt over Standaard, Deluxe, Superior, Square View kamers en een Suite. Brasserie Revue, gelegen in het hotel, serveert ontbijt, lunch en diner en heeft een terras met uitzicht op het Vrijthof. Alle kamers zijn voorzien van een Swiss Sense Boxpring, een espresso machine, flatscreen TV, gratis Wi-Fi en airconditioning. De badkamers hebben een inloopdouche en Rituals-verwenproducten. Brasserie Revue is dagelijks geopend en heeft een menu geïnspireerd op de Franse keuken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel Le Theatre, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Le Theatre? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+Le+Theatre/@50.85,5.6886111,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0e9b77b7497d9:0xff1faa0055860aca!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.85!4d5.6886111!16s%2Fg%2F11ckvfgjjn?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Maastricht? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Maastricht pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boutique Hotel Le Theatre

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl