Boutique Hotel & Trouwlocatie Logan Landing

Overnachting boeken bij Boutique Hotel & Trouwlocatie Logan Landing? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel & Trouwlocatie Logan Landing en boek direct.

Boutique Hotel & Trouwlocatie Logan Landing in Rilland

Boutique Hotel & Trouwlocatie Logan Landing is een Hotel in Rilland. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rilland terwijl je bij Boutique Hotel & Trouwlocatie Logan Landing verblijft. Op de website van Boutique Hotel & Trouwlocatie Logan Landing vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Logan Landing is een luxe privéverblijf op een prachtig landschap van 1.7 hectare. Het landhuis heeft twee privé kamers, de Arran Suite en de Lomond Suite, die geïnspireerd zijn door Schotland. Beide kamers zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. De prijs voor een overnachting, inclusief ontbijt, begint vanaf €179 per nacht. Daarnaast biedt Logan Landing extra ervaringen aan, zoals culinair genieten, ontspannen in de Honesty Bar en het huren van E-Bikes om de omgeving te verkennen. Het verblijf ligt op een unieke locatie waar je kunt genieten van de prachtige Zeeuwse natuur en verschillende activiteiten kunt ondernemen, zoals watersporten en golfen. Daarnaast zijn er diverse steden en natuurgebieden in de omgeving die een bezoek waard zijn. Voor fietsliefhebbers zijn er ook diverse fietsroutes beschikbaar en kunnen er luxe E-Bikes gehuurd worden. Een aanrader is ook een bezoek aan de befaamde Oesterij in Yerseke, waar je een privé rondleiding kunt krijgen en kunt genieten van een proeverij van oesters. Het contactadres voor Logan Landing is Middenhof 4, 4411 RZ Rilland, en het telefoonnummer is +31 113 603832.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel & Trouwlocatie Logan Landing, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel & Trouwlocatie Logan Landing? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+%26+Trouwlocatie+Logan+Landing/@51.4288372,4.1919995,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4714c1f43d6ff:0xaf1d94e02c1ba648!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4288372!4d4.1919995!16s%2Fg%2F11q361jdy3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rilland? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rilland pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Rilland
  2. Boutique Hotel & Trouwlocatie Logan Landing

Meer in Rilland

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl