Boutiquehotel Staats

Overnachting boeken bij Boutiquehotel Staats? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutiquehotel Staats en boek direct.

Boutiquehotel Staats is een Hotel in Haarlem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Haarlem terwijl je bij Boutiquehotel Staats verblijft. Op de website van Boutiquehotel Staats vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Boutiquehotel STAATS in Haarlem is gevestigd in een voormalig schoolgebouw aan de rand van het stadscentrum. Het hotel opende in 2017 en trekt sindsdien een divers publiek van binnenlandse en internationale toeristen en zakengasten. De hotelkamers zijn allemaal verschillend en zijn ingericht met aandacht voor detail. Gasten worden warm ontvangen en kunnen genieten van de ongedwongen luxe. In de living room kunnen gasten genieten van diverse koffie, thee, water, cake en koekjes, evenals drankjes uit de Honestybar. Het hotel biedt ook mooie hotelarrangementen aan. Kinderen zijn welkom en er zijn familiekamers beschikbaar. Het hotel staat open voor iedereen en hecht veel belang aan service en verbinding met mensen van over de hele wereld. De ligging van het hotel is ideaal met Amsterdam, Schiphol, de duinen en het strand op korte afstand. Gasten kunnen ook genieten van de omgeving en de bezienswaardigheden in en rond Haarlem. Het hotel biedt ook speciale arrangementen voor een babymoon aan.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutiquehotel Staats, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutiquehotel Staats? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel+Staats/@52.3861716,4.6408338,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5ef6e6ae21d91:0x548e4ef387a64376!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3861716!4d4.6408338!16s%2Fg%2F11cn928wzf?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Haarlem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Haarlem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boutiquehotel Staats

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl