By Mosk

Overnachting boeken bij By Mosk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van By Mosk en boek direct.

By Mosk in Bitgummole

By Mosk is een Woonwinkel in Bitgummole. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bitgummole terwijl je bij By Mosk verblijft. Op de website van By Mosk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Woonwinkel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

By Mosk is een totaal concept dat bestaat uit een Bed and Breakfast en een theetuin in Bitgummole. Ze bieden ook een high tea, feestjes en lunches aan. Helaas zijn ze gestopt met hun woonwinkel en webshop, maar ze hebben nieuwe ideeën die ze binnenkort bekend zullen maken. De B&B van By Mosk biedt een rustige omgeving met een comfortabel bed, een dakterras, een prachtige badkamer en een kleine keuken. Daarnaast hebben ze een eigen collectie met onder andere theedoeken, wandkleden, servetten en lopers van katoen en geometrische dierfiguren voor aan de wand. Ze verkopen ook hapjesplanken, leren tassen en andere handgemaakte producten. In de toekomst willen ze een tweede B&B openen, maar tot die tijd zijn ze bezig met een andere invulling van de ruimte.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van By Mosk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij By Mosk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/By+Mosk/@53.2387721,5.7042249,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8fd2b18742c85:0xed144b37709b7f2a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.2387721!4d5.7042249!16s%2Fg%2F11lk_rdsrj?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bitgummole? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bitgummole pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bitgummole
  2. By Mosk

Meer in Bitgummole

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl