Camperpark Kinderdijk

Overnachting boeken bij Camperpark Kinderdijk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Camperpark Kinderdijk en boek direct.

Camperpark Kinderdijk in Alblasserdam

Camperpark Kinderdijk is een Camperplaats in Alblasserdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Alblasserdam terwijl je bij Camperpark Kinderdijk verblijft. Op de website van Camperpark Kinderdijk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Camperplaats. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Camperpark Kinderdijk is een website waar informatie te vinden is over de omgeving en activiteiten bij het camperpark. Er kunnen prachtige fietstochten gemaakt worden vanuit het park en het is mogelijk om per fiets of bus naar het werelderfgoed van Kinderdijk te gaan. Dordrecht, de oudste stad van Holland, ligt op ongeveer 15 minuten afstand van het camperpark. Alle toeristische informatie is te vinden bij VVV Dordrecht en Tourist info Alblasserdam. Er zijn ook verschillende activiteiten, zoals de komst van de visboer elke vrijdag en het geopende restaurant op zaterdag en zondag in augustus. De contactgegevens van Camperpark Kinderdijk zijn te vinden op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Camperpark Kinderdijk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Camperpark Kinderdijk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Camperpark+Kinderdijk/@51.8586372,4.6758752,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c42c16ab83b8df:0x8f439ee9f1fdb308!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8586372!4d4.6758752!16s%2Fg%2F11cnzgkbr4?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Alblasserdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Alblasserdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Alblasserdam
  2. Camperpark Kinderdijk

Meer in Alblasserdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl