Camperplaats "Het Groene Hart"

Overnachting boeken bij Camperplaats "Het Groene Hart"? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Camperplaats "Het Groene Hart" en boek direct.

Camperplaats "Het Groene Hart" in Abbenes

Camperplaats "Het Groene Hart" is een Camperplaats in Abbenes. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Abbenes terwijl je bij Camperplaats "Het Groene Hart" verblijft. Op de website van Camperplaats "Het Groene Hart" vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Camperplaats. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bij Camperplaats "Het Groene Hart" in Abbenes, Noord-Holland, is er een mooi en goed onderhouden terrein waar mensen met een camper kunnen overnachten. De camperplaats ligt in een landelijke omgeving waar men kan genieten van mooie fietsroutes, zoals een molenroute, en leuke uitstapjes naar nabijgelegen steden zoals Leiden, Amsterdam en Haarlem. De wereldberoemde Keukenhof ligt op slechts 7 km afstand en kan gemakkelijk per fiets worden bezocht. De familie Roubos heet iedereen graag welkom om te genieten van de landelijke sfeer, sportief te fietsen langs verschillende bezienswaardigheden en te genieten van de natuur en cultuur in de omgeving.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Camperplaats "Het Groene Hart", waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Camperplaats "Het Groene Hart"? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Camperplaats+%22Het+Groene+Hart%22/@52.2254714,4.6203551,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c3287ed5253b:0x768aeaccf0e1a6a3!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2254714!4d4.6203551!16s%2Fg%2F11ggw99skb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Abbenes? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Abbenes pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Abbenes
  2. Camperplaats "Het Groene Hart"

Meer in Abbenes

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl