Camping de Boekel

Overnachting boeken bij Camping de Boekel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Camping de Boekel en boek direct.

Camping de Boekel in Akersloot

Camping de Boekel is een Kampeerboerderij in Akersloot. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Akersloot terwijl je bij Camping de Boekel verblijft. Op de website van Camping de Boekel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Kampeerboerderij. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Camping De Boekel is een gezellige familiecamping in Akersloot, gelegen aan het Noord-Hollands kanaal. Het kanaal biedt goede vismogelijkheden en staat in verbinding met het Alkmaardermeer, waar veel watersportactiviteiten plaatsvinden. In de omgeving zijn er veel bezienswaardigheden, zoals de historische stad Alkmaar met de beroemde kaasmarkt op vrijdag en het strand van Egmond aan Zee. De camping is het hele jaar geopend en biedt faciliteiten zoals een modern sanitairgebouw met invalideruimte en babybad, een recreatieruimte, vismogelijkheden in het kanaal en de vaart rondom de camping, kano verhuur om het natuurgebied "De Limmerdie" te verkennen, en fietsverhuur voor mooie fietsroutes in Noord-Holland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Camping de Boekel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Camping de Boekel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Camping+de+Boekel/@52.5863299,4.75254,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5f8f4c86e4d39:0x1b277394a8139eda!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.5863299!4d4.75254!16s%2Fg%2F1tdm2xzx?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Akersloot? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Akersloot pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Akersloot
  2. Camping de Boekel

Meer in Akersloot

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl