Caribbean Chillout Apartments

Overnachting boeken bij Caribbean Chillout Apartments? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Caribbean Chillout Apartments en boek direct.

Caribbean Chillout Apartments is een Hotel in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Caribbean Chillout Apartments verblijft. Op de website van Caribbean Chillout Apartments vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bij de Caribbean Chillout Apartments, op slechts een steenworp afstand van het strand en op ongeveer 15 minuten lopen van Playa Kralendijk, vind je een klein en gezellig appartementencomplex. De locatie is prachtig, rustig en privé, met een geweldig uitzicht rondom. De appartementen en studio's zijn elk ingericht in een comfortabele stijl en stralen een Egyptische, Aziatische, Afrikaanse of Mexicaanse sfeer uit. Elk appartement heeft een eigen terras met toegang tot het gemeenschappelijke zwembad met loungebedden en een ontspannen omgeving. Er is een buitendouche en bar in een weelderige tuin vol met palmbomen, bougainvillea, jasmijn en oleander. In de prachtige tropische tuin, naast de bar, organiseren we op woensdagavond onze filmavond. Je kunt zelfs genieten van een lekkere "filmmaaltijd". Met de uitstekende en persoonlijke service van je gastheren Eric & Marloes, beide uit Nederland, zul je genieten van een vakantie die je nooit zult vergeten! Neem een kijkje op de pagina's van onze website en kom meer te weten over dit tropische paradijs dat je gaat bezoeken. Je kunt contact met ons opnemen met eventuele vragen die je hebt over je ideale vakantiewensen. Op de tarievenpagina vind je ook onze verhuurvoorwaarden. Vergeet ook niet onze Facebook-pagina te bekijken voor meer foto's, updates, evenementen en leuke nieuwsflitsen. Je kunt daar ook je opmerkingen achterlaten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Caribbean Chillout Apartments, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Caribbean Chillout Apartments? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Caribbean+Chillout+Apartments/@12.1370926,-68.264955,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831ba04da24f1d:0x3d12287a5626046f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.1370926!4d-68.264955!16s%2Fg%2F1tg5w36q?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Caribbean Chillout Apartments

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl