Carlton Oasis Hotel

Overnachting boeken bij Carlton Oasis Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Carlton Oasis Hotel en boek direct.

Carlton Oasis Hotel is een Hotel in Spijkenisse. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Spijkenisse terwijl je bij Carlton Oasis Hotel verblijft. Op de website van Carlton Oasis Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Carlton Oasis Hotel is een viersterrenhotel in Spijkenisse, gelegen op het eiland Voorne-Putten. Dit gebied combineert de stad Rotterdam met het landelijke Zeeland en biedt contrasten tussen zacht en hard. Het hotel biedt diverse arrangementen en faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, sauna en Turks stoombad. Voor fietsliefhebbers zijn er mooie fietsroutes samengesteld en het hotel is een knooppunt voor bewegwijzerde fiets- en wandelroutes. De directe omgeving van Voorne-Putten en Rotterdam biedt uitgestrekte weilanden, bossen, stranden en oude Vestingsteden. Het hotel is ook geschikt voor zakelijke overnachtingen en er is gratis parkeren beschikbaar. Met de Oasis Deal ontvang je 5% korting, een tegoed van €10 te besteden in het hotel en geen reserveringskosten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Carlton Oasis Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Carlton Oasis Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Carlton+Oasis+Hotel/@51.8525,4.3055556,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4497958ea6115:0x7df0e859c5042df3!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8525!4d4.3055556!16s%2Fg%2F1tf1m_qb?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Spijkenisse? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Spijkenisse pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Carlton Oasis Hotel

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl