De Drie Dorpen

Overnachting boeken bij De Drie Dorpen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Drie Dorpen en boek direct.

De Drie Dorpen in Ankeveen

De Drie Dorpen is een Hotel in Ankeveen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Ankeveen terwijl je bij De Drie Dorpen verblijft. Op de website van De Drie Dorpen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & breakfast-Partycentrum De Drie Dorpen in Ankeveen is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving aan de rand van 't Gooi. Het partycentrum is ideaal voor het vieren van verschillende gelegenheden en biedt een gemoedelijke sfeer en goede prijs-kwaliteitverhouding. In de omgeving zijn er diverse natuurgebieden, wandel- en fietspaden en ook steden als Amsterdam en Utrecht liggen op korte afstand. De faciliteiten van De Drie Dorpen omvatten onder andere een hotel met 10 tweepersoonskamers en een bruidssuite, een restaurant, een hotelbar en meerdere zalen met een totale capaciteit van 650 personen. Daarnaast is het gebied ook zeer geschikt voor fietsliefhebbers, met prachtige fietsroutes en speciale fietsarrangementen. Voor niet-fietsers zijn er ook genoeg andere activiteiten te doen, zoals wandelen in het bos, een uitstapje naar Utrecht of Amsterdam, of een bootje huren op de Loosdrechtse Plassen. Het hotel biedt een fijne thuisbasis en heeft nette en gezellige kamers.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Drie Dorpen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Drie Dorpen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Drie+Dorpen/@52.2523212,5.1202276,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6132c9af96851:0x2bc21915a55af816!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2523212!4d5.1202276!16s%2Fg%2F1tgdh5gc?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Ankeveen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Ankeveen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Ankeveen
  2. De Drie Dorpen

Meer in Ankeveen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl