De Kamphoeve overnachten in ons Vakantiehuis of B&B

Overnachting boeken bij De Kamphoeve overnachten in ons Vakantiehuis of B&B? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Kamphoeve overnachten in ons Vakantiehuis of B&B en boek direct.

De Kamphoeve overnachten in ons Vakantiehuis of B&B in Beringe

De Kamphoeve overnachten in ons Vakantiehuis of B&B is een Bed & Breakfast in Beringe. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beringe terwijl je bij De Kamphoeve overnachten in ons Vakantiehuis of B&B verblijft. Op de website van De Kamphoeve overnachten in ons Vakantiehuis of B&B vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Vakantiehuis De Kamphoeve is een exclusieve vakantiewoning gelegen in het pittoreske plaatsje Beringe in Midden-Limburg. Het is een oorspronkelijke boerenwoning uit 1920, die van vrijdag tot zondag gehuurd kan worden. Het huis biedt comfortabele overnachtingen en is voorzien van moderne gemakken. In de omgeving zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals fietsen en wandelen langs nationale parken, een bezoek brengen aan de Kasteeltuinen bij Arcen of naar attractiepark Toverland gaan. Ook zijn er mogelijkheden om te winkelen in nabijgelegen steden of een uitstapje te maken naar België of Duitsland. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Joke van de Laar of Peter van Bussel. Het vakantiehuis biedt een prachtige ervaring in Midden-Limburg.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Kamphoeve overnachten in ons Vakantiehuis of B&B, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Kamphoeve overnachten in ons Vakantiehuis of B&B? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Kamphoeve+overnachten+in+ons+Vakantiehuis+of+B%26B/@51.3358939,5.9500501,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7483bbaaf1c87:0x4245aeb0d68bdfcd!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3358939!4d5.9500501!16s%2Fg%2F1wrtc2fx?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beringe? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beringe pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beringe
  2. De Kamphoeve overnachten in ons Vakantiehuis of B&B

Meer in Beringe

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl