Delta Hotel

Overnachting boeken bij Delta Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Delta Hotel en boek direct.

Delta Hotel is een Hotel in Vlaardingen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vlaardingen terwijl je bij Delta Hotel verblijft. Op de website van Delta Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Delta Hotel en Grand Café Nautique aan de Nieuwe Maas bieden een unieke combinatie van overnachten, eten en vergaderen. Het hotel heeft een fabelachtig uitzicht op het water en schepen die voorbij glijden. In het Grand Café kun je genieten van het lekkers uit de open keuken en de dynamiek op het water. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor vergaderingen, teambuilding en evenementen. Het hotel beschikt ook over een escape room en er zijn vacatures beschikbaar. Delta Hotel doet mee met het initiatief Heat and Eat, waarbij mensen die dat nodig hebben een warme drank of maaltijd kunnen halen bij horecalocaties. Gasten hebben positieve beoordelingen gegeven over het hotel en de locatie. Reserveringen kunnen worden gemaakt via de website en er is een nieuwsbrief beschikbaar voor aanbiedingen. De contactgegevens van het hotel zijn te vinden op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Delta Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Delta Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Delta+Hotel/@51.8984887,4.34306,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c44a5f933fb281:0xe1593b68567dfc32!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8984887!4d4.34306!16s%2Fg%2F1239_bgg?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vlaardingen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vlaardingen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Delta Hotel

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl