Dinercafé Restaurant Feestzaal Boerhaave Voorhout

Overnachting boeken bij Dinercafé Restaurant Feestzaal Boerhaave Voorhout? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Dinercafé Restaurant Feestzaal Boerhaave Voorhout en boek direct.

Dinercafé Restaurant Feestzaal Boerhaave Voorhout is een Eetcafé in Voorhout. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Voorhout terwijl je bij Dinercafé Restaurant Feestzaal Boerhaave Voorhout verblijft. Op de website van Dinercafé Restaurant Feestzaal Boerhaave Voorhout vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Eetcafé. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het enthousiaste team van dit bedrijf in Voorhout zorgt al 152 jaar voor een gezellige sfeer en gastvrijheid. Ze bieden een unieke omgeving om te genieten op het terras of bij de haarden. Er zijn verschillende mogelijkheden om iets te vieren of voor een zakelijke bijeenkomst. Het bedrijf onderscheidt zich door een ruime keuze aan speciaalbieren, cocktails en wijnen. Ze hebben 26 taps, meer dan 60 cocktails en mooie wijnen. Ook kunnen gasten bij hen terecht voor cadeaubonnen of unieke gelegenheidsbieren. Daarnaast hebben ze 3 short stay appartementen voor langere verblijven. Het bedrijf is aangesloten bij het Hertog Jan Genootschap en werkt samen met andere cafés bij landelijke acties en bierproeverijen. De openingstijden zijn ruim en er is mogelijkheid om buiten deze dagen iets te vieren, in overleg.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Dinercafé Restaurant Feestzaal Boerhaave Voorhout, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Dinercafé Restaurant Feestzaal Boerhaave Voorhout? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Dinercaf%C3%A9+Restaurant+Feestzaal+Boerhaave+Voorhout/@52.222057,4.4832501,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c11b2395996d:0xaefbc1ed269edf60!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.222057!4d4.4832501!16s%2Fg%2F1ttpg27c?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Voorhout? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Voorhout pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Dinercafé Restaurant Feestzaal Boerhaave Voorhout

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl