Dock Hotel Stellendam Hotelappartementen Goeree-Overflakkee

Overnachting boeken bij Dock Hotel Stellendam Hotelappartementen Goeree-Overflakkee? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Dock Hotel Stellendam Hotelappartementen Goeree-Overflakkee en boek direct.

Dock Hotel Stellendam Hotelappartementen Goeree-Overflakkee is een Accomodatie in Stellendam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Stellendam terwijl je bij Dock Hotel Stellendam Hotelappartementen Goeree-Overflakkee verblijft. Op de website van Dock Hotel Stellendam Hotelappartementen Goeree-Overflakkee vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Goeree-Overflakkee is een prachtig eiland waar je kunt genieten van wandelingen op het strand, in de duinen en rond het Haringvliet. Het Dock Hotel Stellendam is gelegen aan de jachthaven en biedt comfortabele hotelappartementen voor 2-4 personen en een groepsaccommodatie voor 14 personen. Je kunt kiezen uit verschillende appartementen, variërend in prijs van €59 tot €288 per nacht. Het hotel is stijlvol ingericht en heeft een trendy restaurant met open haard en terras. Het eiland biedt ook een dynamisch schouwspel van het deltagebied en de omgeving is perfect om te verkennen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Dock Hotel Stellendam Hotelappartementen Goeree-Overflakkee, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Dock Hotel Stellendam Hotelappartementen Goeree-Overflakkee? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Dock+Hotel+Stellendam+Hotelappartementen+Goeree-Overflakkee/@51.820101,4.0484566,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4576ae22e4b29:0xa73750647e968756!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.820101!4d4.0484566!16s%2Fg%2F11nfxpggbq?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Stellendam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Stellendam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Dock Hotel Stellendam Hotelappartementen Goeree-Overflakkee

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl